Despre

Site pentru cei prezenti in propria lor viata.

scrieri.ro nu este cu necesitate un site literar, cu toate ca nu exclude literatura, atata timp cat orice se povesteste, intr-un fel sau altul.

scrieri.ro se doreste a fi spatiul in care se intalnesc oameni macinati de un gand, oameni ce au descoperit ca sunt prezenti in propria lor viata. Nu trebuie sa fii specialist ca sa fii viu, dar daca ai descoperit ca esti viu, esti obligat fata de tine sa te specializezi.

Nu exista universitati in care sa te poti studia, nu s-au scris tratate despre tine insuti, asa ca ai mult de lucru. Esti singur cu tine, obiect de studiu si cercetator in acelasi timp. Greutatea demersului te va face sa renunti, sa te reintorci la confortul ignorantei.

scrieri.ro e locul in care sa te bucuri de tine si sa continui. Vei descoperi ca toate nimicurile ce le discuti sunt in fapt ocazia intrebarilor. Vei descoperi ca intre nimicuri este o idee ce merita exploatata, dusa pana in ultimele ei consecinte.

Apoi vei afla ca ideea ta e unica, pentru ca nimeni nu traieste in locul tau. scrieri.ro e locul ce vrea sa adune toate aceste idei, pentru ca sunt absolut convins, ca pe langa Edith Piaf, au mai existat voci enorme, insa nu au avut sansa sa ajunga pana la noi. Cate Edith Piaf am pierdut? De ce sa pierzi gandul tau? De ce sa nu fie prilej de bucurie si pentru ceilalti?

Toti suntem geniali, din pacate o stim doar noi. Tacerea nu e o optiune. Riscam sa ramanem statistica, un numar intre cei 6 miliarde de oameni. Un astfel de gand e devastator, ucigator. Daca nu simti asta, inseamna ca nu esti unde trebuie, sper totusi ca te vei intoarce, cred ca te vei intoarce.

Timpul e prea scurt pentru a-ti permite sa te ignori.

comenteaza7,225 vizualizari